Menu
Uw winkelmandje is nog leeg

Retourneren

Garantie
Op ons gehele assortiment zijn de garantie bepalingen van de fabrikant van toepassing. De garantie op fabrieksfouten is gemiddeld 1 tot 3 jaar afhankelijk van de fabrikant. De factuur is uw garantiebewijs. Zonder factuur kunnen wij geen garantie aanvragen in behandeling nemen. Uiteraard kunt u wel terecht voor reparatieverzoeken die buiten de garantie vallen.

Retourneren en ruilen Consumenten
U kunt uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst annuleren. U heeft na de annulering 14 dagen om het product retour te sturen. Na deze termijnen nemen wij deze niet meer in behandeling.
Neem voor annulering contact met ons op via het contactformulier of mail, indien nodig mailen wij een retourformulier.

Verzendkosten voor retourzendingen zijn voor uw rekening. Onvoldoende of niet gefrankeerde retourzendingen worden niet in behandeling genomen. De retourzending dient deugdelijk verpakt te zijn. Wij zijn niet verantwoordelijk voor verloren of beschadigde pakketten. Na annulering krijgt u het volledige orderbedrag inclusief eventuele verzendkosten binnen 14 dagen op uw rekening terugbetaald. Bij gedeeltelijk retourneren van de bestelling wordt het aankoopbedrag van de geretourneerde producten terugbetaald.

U bent aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en het werking van de goederen vast te stellen. Het uitgangspunt hierbij is dat de consument het product slechts mag hanteren en inspecteren zoals hij dat in een winkel zou mogen doen.

Retournen Niet-Consumenten (bedrijven)
1. H de Lamboy Woning en Projectstoffering kan van bedrijfsmatige klanten onbeschadigde goederen retour nemen.
2. Voorwaarde is dat deze goederen nog in het huidige assortiment voorkomen en in de originele verpakking zitten.
3. Wij berekenen voor deze service 25% restockingskosten en deze kosten worden direct verrekent en in mindering gebracht op het terug te betalen bedrag. 
4. Niet-Consumenten (bedrijven) mogen producten afwijzen wegens zichtbare afwijkingen met het overeen gekomen en binnen 7 dagen na afname bij het distributiecentrum of binnen 7 dagen na aflevering.
5. Het Product dient onder overlegging van de originele factuur in de originele verpakking en met de bijgeleverde accessoires zonder gebruik schade te worden geretourneerd op uw eigen kosten.

Persoonsgegevens
Uw persoonlijke gegevens worden enkel gebruikt voor uw bestellingen bij pvc-vloeren-specialist.nl. De gegevens zullen niet aan derden worden verstrekt.